restaurant Huyze ArmalotHuyze Armalot kerstlichtjesHuyze Armalot Valentijn open haardHuyze Armalot Valentijn toren
Het is onze bewuste keuze om te werken met verse seizoensproducten uit eigen streek.
Als u hebt gekozen, gaat u merken dat onze keuken, in al zijn puurheid, staat voor de smaak van het product.
 
Proef en geniet.
Om u beter te kunnen bedienen, vragen we u vriendelijk om te reserveren
via www.huyzearmalot.be/reservering

Menu Armalot €42

Hartige amuse van de chef
Amuse-bouche

Rog – shii-také – prei - peterselie
Raie – shii-také – poireaux - persil

Lamsfilet – caviar d’aubergine – zoethout – courgette
Filet d’agneau – caviar d’aubergine – réglisse - courgette

Chocolade – whisky - seizoensfruit
Chocolat – whisky – fruits de saison

Menu onder voorbehoud van wijziging door marktaanbod, ze wordt geserveerd voor de volledige tafel. Aanpassingen worden zeer graag toegestaan, mits meegedeeld tijdens reservering.

Lunchmenu: 14 €
(niet op zaterdagavond, zon-en feestdagen)

Verse soep
*
Hoofdgerecht

Kleine gerechtjes
To Share or not to Share

Zalm mi-cuit, pasievrucht vinaigrette, szechuan peper           €12
Saumon mi-cuit, vinaigrette fruit de la passion, poivre szechuan

Krokant flensje, krab met Madras curry, avocado, limoen   €14
Galette craquante, tourteau au curry Madras, avocat, citron vert

Bouchot mossel, beenham, zomergroenten, sabayon van pickles
Moules de bouchot, jambon à l’os, legumes d’été, sabayon au pickles    €12

Tataki van Westvlaams Rood Rund “By Dierendonck”, Oosterse salade, kalfszwezerik  €14
Tataki de boeuf, salade orientale, riz de veau

Rog – shii-také – prei - peterselie €14
Raie – shii-také – poireaux - persil

Kids menu:

Al onze gerechten kunnen in halve portie geserveerd worden aan halve prijs.