Eigenlijk is de Costa Blanca een stukje van het Paradijs op aarde. Dit zonovergoten stuk van Spanje heeft echt alles waar je maar van kunt dromen. Je hebt er de langgerekte stranden, de fascinerende landschappen, adembenemende kustplaatsen en nog zoveel meer. Hier wonen is voor veel mensen een echte droom, maar jij kunt van deze droom werkelijkheid maken. Hoe je dat doet, lees je hier.

Wonen aan de Costa Blanca

Wanneer je een eigen plekje onder de zon zoekt, is Costa Blanca Zuid de ideale regio om je te nestelen. Niet alleen oogt deze regio prachtig, bovendien is ze rijk aan troeven. Zo kun je er gemakkelijk geraken en is de infrastructuur er onberispelijk. Je hebt hier bijna dagelijks zon, en er zijn volop recreatiemogelijkheden die ervoor zullen zorgen dat je je geen moment verveelt. Bovendien staat de Costa Blanca Zuid bekend om zijn gevarieerde aanbod van woningen. Of je nu op zoek bent naar een stijlvol appartement, een charmante woning in typisch Spaanse stijl of een luxe villa of penthouse, in deze streek kun je het allemaal vinden.

Geld verdienen aan je paradijs

Het toerisme aan de Costa Blanca is aan het boomen, en dat speelt in jouw voordeel. Ben je nog aan het werk en zoek je een rustplek om af en toe naartoe te komen? Dan kun je je stekje onder de Spaanse zon op de andere momenten met een gerust hart verhuren. Zo betaalt je investering zich in no-time terug. Hierdoor kun je nog meer genieten van je Spaanse buitenverblijf terwijl je aan het golfen, shoppen of zonnebaden bent.

Verkopen aan de Costa Blanca

Bezit je een woning in het mondaine Orihuela Costa, en wil je die graag verkopen? Dat kan zonder problemen. Met de hulp van een goede makelaar is verkopen in Orihuela echt kinderspel. Je makelaar kan je bijstaan bij het hele verkoopproces. Zo kan hij je adviseren welke prijs je, marktconform, voor je huis of appartement kunt vragen. Je makelaar zal je ook helpen om je huis zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren, een verkoopcampagne en een marketingstrategie op te zetten en om de rondleidingen in je woning te organiseren. Wanneer je gaat verkopen in Orihuela Costa is het handig als je de Spaanse taal machtig bent. Ben je niet zo’n polyglot, kan je makelaar alle mondelinge en schriftelijke communicatie van je overnemen. Hij zal het je laten weten als er een bod op je woning is gekomen en je adviseren of je hier al dan niet op kunt ingaan. Ook bij het onderhandelen over de prijs en de voorwaarden van de verkoop, is je makelaar je rechterhand. Je kunt ook op hem rekenen om een verkoopcontract op te stellen en alles in goede banen te leiden bij de notaris. Jou rest enkel nog het openen van de fles bubbels wanneer de koop rond is.