Wordt de dagelijkse sleur je wat te veel? Werken, een huishouden runnen, kinderen opvoeden, … het vraagt allemaal veel van de gemiddelde mens. Omdat je niet elke dag naar een wellness kunt gaan om te ontspannen en niet elke week op reis kunt vertrekken om even tot rust te komen, is het belangrijk dat je een andere manier vindt om je batterijen weer op te kunnen laden. Eén van de manieren waarop je dat kunt doen, is door ervoor te zorgen dat je huis een fijne, gezellige plek is waar je je goed voelt. Hoe je dit kunt verwezenlijken, lees je hier.

Ontspannen met vrienden

Mensen zijn sociale wezens. Door het contact met je familie en vrienden kun je weer energie bij krijgen. Veel mensen bij je thuis over de vloer krijgen, kan echter ook voor stress zorgen. Je huis moet opgeruimd en proper zijn, en nadat iedereen vertrokken is, kun je terug beginnen poetsen. Dat is niet fijn. Door je gasten buiten te ontvangen, verlopen deze bezoekjes zonder stress en spanning. Door je terras en tuin gezellig in te richten, breng je de sfeer van in je woning gewoon naar buiten. Vind je het moeilijk om je tuin en terras sfeervol aan te kleden? Laat je dan inspireren door Weltevree. Dit Nederlandse merk draagt duurzaamheid en sociale interacties hoog in het vaandel. Daarom vind je in de collectie van Weltevree authentieke buitenverlichting, maar ook buitenmeubilair terug. Om je een totale outdoor experience te gunnen, heeft Weltevree ook outdoor ovens in zijn collectie. Zo kun je buiten eten bereiden en een gezellige avond tegemoet gaan met al wie je liefhebt.

Laat je inspireren door de natuur

Door buiten te vertoeven met je vrienden, kun je één worden met de natuur. Maar je kunt de natuur ook bij je thuis binnenbrengen. De designers van Norr11 hebben dit perfect begrepen. In de collectie van Norr11 vind je Deens design waarbij de ontwerpers zich hebben laten inspireren door de natuur en door ruwe materialen. Het resultaat zijn meubels met een Scandinavische basis die toch een kosmopolitische uitstraling hebben. Ze geven je interieur zowel een strakke als gezellige look en feel, waardoor iedereen zich meteen thuis voelt bij jou. En ook wanneer je met je gezin of eventjes alleen wil cocoonen, zorgen de meubels van Norr11 ervoor dat jij je gezellig in een van hun zetels kunt nestelen met een goed boek en een heerlijk glaasje wijn.

Professioneel advies

Kijk je ernaar uit om je terras en tuin of je interieur een make-over te geven, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Vraag dan advies aan mensen met kennis van zaken. Zo’n professionele expert bekijkt dan samen met jou wat je wensen en mogelijkheden zijn, en stelt een plan op van de mogelijke aanpassingen in je woning of tuin. Samen gaan jullie op zoek naar de meest passende materialen en meubels. Voor je het weet kun je heerlijk vertoeven bij je thuis, in je eigen paradijsje.